Back to All Events

Klubb DÖD: Wulfband / Sturm Café / Anna Öberg & Härsk


  • Nalen Klubb Klara västra Kyrkogata 13 SE-111 21 Stockholm (map)

SPELA BODY!!! 

▲ WULFBAND - Den anonyma och maskerade EBM-duon, som dök upp från ingenstans och chockade scenen med deras självtitulerade och kritikerrosade debutalbum, är nu tillbaka hos Klubb DÖD! På deras senaste album, "Revolter", bjuder "Sieben & Neun" på fortsatt aggressiv explosivitet.

www.facebook.com/Wulfband-684108748299493

▲ STURM CAFÉ - Det var i Gävle 2001 som Jonatan Löfstedt and Gustav Jansson började göra musik tillsammans och Sturm Café växte fram. Inspirerade av den tidiga EBM/industri-scenen har de sedan dess utvecklat ett distinktivt sound. Musiken kan beskrivas som basdriven EBM med en touch av Neue Deutsche Welle. Tveklöst kommer vi att få uppleva hitlåtar som Stiefelfabrik, Koka Kola Freiheit och Scheissnormal!

www.facebook.com/sturmcafe

▲ ANNA ÖBERG & HÄRSK - Anna Öberg som är uppväxt i Skåne, numera bosatt i Göteborg, har länge varit aktiv inom den elektroniska scenen. Soloalbumet "Härskna", som släpptes förra året, består av tio låtar som alla präglas av Anna Öbergs fascination för gamla vintagesyntar och trummaskiner.

www.facebook.com/Anna5Oberg

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

• Dörrarna öppnar kl. 20:00
• Nalen Klubb
• Ⓣ-Hötorget, David Bagares gata 15
• 18 år

DJ Gravskändaren

https://www.nalen.com/konsert/2018/wulfband-sturm-cafe-anna-oberg/

www.klubbdod.se

VARMT VÄLKOMNA!

Earlier Event: November 18
Sturm Café live at Progress Production 13